*'다리'로 연결된 5층 구조 개인주택-[ HAO DESIGN ] The Bridge

반응형

Wang 씨는 자신의 삶을 즐기기 사람이었기에, 집에서 자신이 무엇을 원하는 지에 대해 분명히 알 수 있다. 그의 가족을 위해 최고의 것만 하던 사람으로서 Wang 씨는 아름다운 미래를 위한 청사진으로 HAO Design에 접근했으며, 이로 인해 모든 사람의 눈은 기대와 함께 반짝 반짝 빛나게 되었다. 동쪽을 향한 전면 건물은 아침 시간에 차분한 온기를 제공하고 서쪽을 향한 후면 건물은 편안하고 여유로운 오후를 제공한다. Wang 가족은 새로운 삶에 대한 아름다운 비전을 완성하기 위해 서로를 깊이 염려했고, 마침내 그들을 연결하는 다리를 만들기로 결정했다. 넓은 개방형 컨셉의 부엌에는 넓은 크기의 아일랜드 식탁이 있는데, 이것은 요리사인 부인을 위한 공간으로써 그녀가 좋아하는 음식과 취향에 쉽게 접근 할 수 있게 한다. 긴 복도 끝에서 "지혜의 궁전"은 반 폐쇄적인 유리 문 뒤에 숨어 있으며 붉은 벽돌 아치는 선행 다리를 반사한다. 5 층에 도착하면 녹차 색의 슬라이딩 도어가 일본식 거실로 펼쳐진다.

 

Mr. Wang enjoys his life, so he has a clear idea of what he wants from his home. For his family, only the best would do. Mr. Wang approached HAO Design with a blueprint for a beautiful future, and this got everyone’s eyes glistening with anticipation. The east-facing front building gives soothing warmth in the morning hours, while the rear building, which faces west, provides mellow, laid-back afternoons. The Wang family cares deeply for each other, so in order to complete their beautiful vision of a new life; they finally decided to build a bridge to connect them together.

The roomy, open-concept kitchen has a generously-sized island. This gives Mrs. Wang, an expert cook, easy access to her favorite foods and tastes. At the end of the long corridor, the “palace of wisdom” hides behind a half-closed glass door, and the red- brick arch echoes the preceding bridge. Arriving at the fifth floor, one is greeted with a green tea-colored sliding door that opens to a Japanese-style living room. Thus, in a departure from convention, meeting places have been conceived for every floor.


To make sure the expansiveness of the home does not add distance within the family, HAO Design chose to use the available space to its full. Walking into the main entrance, there is now a staircase leading to the second floor. The front building serves as an open-concept kitchen, while the rear building is a great library. Further extension establishes a perfect setting for the desired meeting point. A strategically placed window at the corner allows a glance –across the wooden bridge – to know that one’s comforting partner is there in the reading room. From the library, a look into the kitchen – from which culinary aromas entice – shows the beauty of everyday activity.

Unique outdoor scenery, the semi open-air glass eaves, and retro siding all contribute to transform the bridge into a Southern garden during the day, where its dancing foliage transports the beholder into another place and time. At dusk, as the sconces light up, a European country atmosphere begins to emerge. While doing volunteer medical work in Africa, Mr. Wang was given a variety of folk collectibles. They now adorn this lovely, quiet vista and enrich it with unspeakable meaning.



from haodesign

728x90
반응형

댓글(0)

Designed by JB FACTORY