*패시브 하우스 [ jestico + whiles ] house 19_eco-residence

하우스19는 지속가능한 거주공간을 지향합니다. 풍부한 자연환경과 밀착된 거주환경은 전통적인 건축양식을 따라 구현됩니다. 그리고 지역에서 생산되는 건축자재를 사용, 친환경적 구축을 함께 수반합니다. 풍부한 자연채광을 위한 향을 포함한 패시브 디자인은 히트펌프를 통한 액티브 디자인에 바탕이 됩니다.


surrounded by the picturesque landscape in chiltern hills, england, ‘house 19′ is eco-residence belonging to architect heinz richardson. the architecture displayed merges traditional forms and local materials to result in a thoughtful yet recognizable presence in its context. 


designed by the architect himself who is director of the firm jestico + whiles, the property is oriented to receive maximum natural light and throughout its construction, sustainability was the main focus. strategies such as using a ground source heat pump, earth tube vent system, low u-values have been subtly integrated into its planning and a defining feature is its planted ecology roof with the inclusion of a clock on the rendered chimney. inside, the spacious two level organization captures the surrounding chiltern hills, with the lower living program flowing naturally into the private patio space. the house is firmly rooted in the history of the area through the use of delicately dark stained vertical board cedar cladding, ‘snapped-and-knapped’ luminescent flint, dark zinc roofing and accents of carefully placed corten steel.



from designboom

이 장소를 Daum지도에서 확인해보세요.
유럽 | 영국
도움말 Daum 지도

이 글을 공유하기

댓글(0)

Designed by JB FACTORY