*코워킹 오피스 환경 구축을 위한 디트로이트 빌딩 리노베이션 [ Neumann/Smith Architecture ] Lowe Campbell Ewald Headquarters

반응형

광고대행사를 위한 크리에이티브 스페이스 구축은 기존 공간; 디트로이트에 버려진 100년된 건물의 리노베이션을 통해 복원된 공간에 대한 존중 및 지속성 확보와 지역경제의 새로운 엔진역활을 위한 스타트 포인트 구축에서 찾을 수 있다. 이러한 공간의 지향점은 인터렉티브 스페이스, 코업 스페이스, 오픈 스페이스, 소셜 스페이스 등, 원활한 소통을 통한 열린 공간 구축, 그리고 이를 효과적으로 이용하는 협업 오피스환경 구축에 있다. -벤치 퍼니쳐와 구획된 각 공간들은 이와 맞게 지속가능한 건축을 표방한다. 그리고 우드 파렛트 및 500개의 지역내 방치된 우드도어는 각 사무공간의 공간을 구분하는 파티션 및 파티션 포트로 활용된다.- 여기에 브랜드 이미지를 고취시키는 각 인테리어 요소들이 첨부된다. 지금의 디지털 프린터 이전 사용되었던 50년대 부터 80년대까지의 광고물을 이용한 로비 천장 디자인과 건물 중심부 내부에 설치된 대형 멀티 LED 스크린 -4개층을 수직으로 관통하며 다양한 정보를 비쥬얼하게 전달한다.- 은 브랜드의 캐릭터를 표현하는 주요한 요소로 사용된다. 그리고 각 레벨공간을 수직으로 연결하는 중정은 내부 직원들의 다양한 소셜활동 및 의사소통을 위한 매개공간으로 오피스의 코어역활을 수행한다.

reviewed by SJ,오사


A creative space for a creative company.  helped advertising agency, Lowe Campbell Ewald, breath new life into a 100-year old building, setting a precedent for repurposing long vacant Detroit, Michigan, buildings, shining the light on historic preservation and anchoring the creative sector’s place as a strong economic engine for Detroit.




Architects: Neumann/Smith Architecture
Location: 2000 Brush Street #601, , MI 48226, USA
Area: 122000.0 ft2
Year: 2014
Photographs: Justin Maconochie

Bench furniture configurations and minimal fixed rooms were selected to create a more open and collaborative office environment. The design also makes creative use of recycled materials including wooden pallets, 500 locally salvaged wood doors sliced up into slatted partition pods, and electrical conduits used as room dividers.  The space features other sustainable solutions including reclaimed barn wood from Michigan, counters made of concrete, and chairs with recycled content and environmentally friendly fabrics.

The office features highly unique finishes.  Brass press plates dating back to an age before digital print production adorn the lobby’s ceiling.  Each plate features a vintage Lowe Campbell Ewald advertisement from the 1950s to the 1980s and strengthens their personal identity with their new space.

A four-story LED screen with the ability to add customized messaging and imagery provides visual impact.  Neumann/Smith designed the screen to fill the height of the atrium and create a “WOW” factor.  The 42-foot high display screen engages visitors and employees from the third floor atrium, which is designed as tiered platforms for personal and company gatherings.  Additionally, the company’s brand immersion area includes a series of multi-touch interactive screens.  LED lighting, new bathrooms, kitchenettes, and highly designed “pitch rooms” enhance the environment.















from  archdaily


728x90
반응형
이 장소를 Daum지도에서 확인해보세요.
아메리카 미국 | 디트로이트_(MI)
도움말 Daum 지도

댓글(0)

Designed by JB FACTORY