*구글 런던 오피스 [ PENSON ] Google London Office

반응형


구글이 추구하는 열린공간과 자유분방함은 구글 영국지사에도 반영되어

일반적인 사무공간과는 차별화 되는 독특한 인테리어 디자인 경향을 보여줍니다.

내부와 외부로 구분된 작업공간 이외에 직원들을 위한 미팅룸, 대형 운동공간,

댄스 스튜디오, 카페, 레스토랑 그리고 200명이 수용 가능한 이벤트 룸으로 구성된

내부 프로그램은 직원들의 편의와 복지를 보장해주는 공간으로 구성됩니다.

여기에 구글을 의미하는 다양한 색채계획과 코지한 리빙공간 연출은

집처럼 편안한 구글을 이야기 합니다.


구글이 중요하게 생각하는 것은 기계적 수치로 계산되는 공간이 아닌

무한한 상상력을 존중하는 공간입니다. 그것이 구글을 만드는 힘이기 때문이겠죠.


reviewed by SJ


Okay London, it took a lot of restraint from us to not cover you during Olympics but we are not going to miss this! The shiny new London based Google Super HQ, designed by the talent at PENSON, is a great example of British pride with bold Union Jack flags spanning the walls.




Located at the Central St. Giles Building in Covent Garden, the 160,000sq.ft headquarters is home to both indoor and outdoor workplaces and meeting areas, a large gym and dance studio, cafés & restaurants, and a 200 person capacity event room that has been quirkily named the “Town Hall.”


The interior communal areas have been furnished in a fun style, reminiscent of cozy living rooms, complete with high-backed armchairs, scattered pillows and woolen pouffes in the rainbow of Google corporate colors, and clusters of small rocking chairs.


Natural timber floor boards, with Eco plywood perimeters and tooth converging floor finishes have been chosen so that the space will actually improve with age and use, developing its own patina.


Up on the roof beyond the idea sharing zones that are hidden between hedgerows, and known as the “Secret Gardens”, balcony gardens and allotments have been set out so that Google staff are able to grow their own vegetables!


The rooftop offers inspirational panoramic views over the London cityscape.


from  home-designing


728x90
반응형

댓글(0)

Designed by JB FACTORY