*문화 아트센터 [ V2GETHER design ] J+ Art Space

반응형

The project is located in Suzhou,the overall reconstruction area of the building's facade and interior is about 2000㎡, which is a multi-functional complex.Specifically, it can be divided into product exhibition area, office area, club experience reception and negotiation area.Before the reconstruction, the storefront is an ordinary old-fashioned single functional exhibition hall,and the first task is to build a brand-new store image and build an outstanding life art gallery for this brand.


The exterior wall reconstruction of the building continues the strength and rhythm of the original building structure.An unique architectural sculpture body is cast by the natural rust pattern of hot continuous rolling steel with atmospheric corrosion resistance and with the seamless splicing technology, to construct the whole space from outdoor to indoor. Try to remove the original outdoor wall exposed to the building skeleton;Enhance the structure and bring natural light to make the interior more open, thus enhancing the display effect,and make indoor and outdoor integration more comfortable and natural.The use of open layout can make people move more smoothly and comfortable in the space.


from archdaily

728x90
반응형

댓글(0)

Designed by JB FACTORY