*런던 마굿간 하우스의 개조-[The studio, founded by Craig Hutchinson in 2017]

건축사무소 허치 디자인 (Hutch Design)은 런던 북쪽에 위치한 마굿간 하우스를 확장 개조하였다.
이 스튜디오는 원래의 벽돌건물에 낮은 천장이어서 자연채광이 부족하여 여러가지 불편했다. 따라서 측면 확장을 추가하고, 계단 방향을 바꾸어 밝고 통풍이 잘되는 공간으로 탈바꿈시켰다.

Architecture office Hutch Design has renovated and extended a mews house in north London, incorporating folding walls, mirrors and hidden storage to make the most of the compact space.

The studio, founded by Craig Hutchinson in 2017, updated the two-bedroom house situated off Broadway Market in Hackney for a professional couple with two young children.


As the original brick building is enclosed at the side and rear by other buildings, and had low ceilings in the kitchen and living room, the house suffered for a  lack of natural light.


 

Hutch Design added a side extension and re-oriented the staircase to create the sort of bright and airy spaces that would suit the client's lifestyle, while also appealing to tenants should they wish to rent it out in the future.

"To turn a small property, into a larger, more usable home for a young family, we had to be inventive in the use of space," the studio explained.

"We did this by adding a small side extension, reconfiguring the staircase and opening up the kitchen to the living area by demolishing a load-bearing wall."

One of the key alterations Hutch Design implemented to improve the sense of volume within the property was lowering the ground floor to increase the overall ceiling height.


The reconfigured interior is now arranged over a series of three split levels. The connected spaces create a sense of continuity rather than separation, which is accentuated by the consistent use of materials throughout the interior.


To address the need for better natural illumination, the studio increased the size of window openings at the front and side of the building and inserted new timber-framed windows.


from dezeen

이 글을 공유하기

댓글(0)

Designed by JB FACTORY