*박공 주택 리모델링 [ Warc Studio ] extension for a 1960’s house in Melbourne

반응형

Australian architecture firm Warc Studio have designed this extension for a 1960’s house in Melbourne, that adds additional living space for the home owners.
A wood deck has been added to the backyard, and along one side of the yard is a wooden slat bench that provides seating and privacy from the neighbors.
Laminated timber fins on the exterior provide structure, a finished surface, and shade the interior from the sun.
Inside the extension, the pitched ceiling and white walls make the space appear bright and large. At one end is the kitchen and the dining room.
At the other end is the living room that has a small wood barn door that opens up to reveal the study.



from contemporist

728x90
반응형
이 장소를 Daum지도에서 확인해보세요.
남태평양 | 호주
도움말 Daum 지도

댓글(0)

Designed by JB FACTORY