*호주 노후주택리모델링 [ Dan Gayfer Design ] A Young Family On A Small Property In The City

반응형

그녀와 그의 생활을 담는다. 그들의 아기의 처음 또한 함께 담는다. 도심지에 위치한 노후주택 리모델링의 주안점은 내외부가 밀착된, 긴밀하게 연결되는 거주공간 구현에 있다. 이를 위해 폭 5미터, 장방형으로 긴 기존 공간은 1층과 2층 각기 다른 방식으로 재구성된다.

거실과 오픈형 주방으로 구성된 1층 공용공간은 폴딩도어로 직접 연결되는 후정을 계획, 확장된 생활공간을 향휴 할 수 있도록 제공된다. 내외부 연속된 쇼파는 이러한 공간의 바탕이 되어 준다.

2층 훼밀리 룸과 연속되는 테라스 또한 아이들의 소꿉장난 및 일광욕, 삶의 여유를 즐길 수 있는 야외공간으로 제공된다.


Dan Gayfer Design has sent us their latest project, a renovation of a five-metre (16 ft) wide inner city home in Melbourne, Australia.

The only parts of the original house that were kept was the facade and the front two rooms. The clients, a young couple, wanted the convenience of inner city living without compromising on space, function, interaction, flexibility and light.

The design achieved this by ensuring that every space was carefully thought out, planned and attributed to a specific role.


Just off the courtyard there is a living area.Just off the courtyard there is a living area.

The living area shares the main floor with the kitchen and dining room.

In the kitchen, concrete has been used for the island countertop.

With grey tiles used as a backsplash and for the island support.

At one end of the kitchen island, the concrete countertop meets the floor, at the other end it flows down the step to meet the concrete floor of the living room.

At the other end of the kitchen, pops of pastel add some color to the wooden dining set.


from contemporist

728x90
반응형
이 장소를 Daum지도에서 확인해보세요.
남태평양 | 호주
도움말 Daum 지도

댓글(0)

Designed by JB FACTORY