*지속가능한 트리하우스 [ Mithun ] The Sustainability Treehouse

반응형


자연과 동화되는 즐거움. 지속가능한 트리하우스의 가장 크 매력은 생태환경을 재해석, 건축어휘로 번역한 거주환경과 이를 통해 구현되는 어드벤쳐 캠프의 버라이티한 체험에서 찾을 수 있다. 자연과 동기화된 트리하우스는 지속가능한 공간을 지향한다. 태양광 전지, 풍력터빈, 대형우수조 그리고 정수시스템은 이러한 지속성을 유지시켜준다. 또한 다이나믹한 시퀀스를 연출하는 건축외형은 코르텐 스틸 스트럭쳐를 사용, 다양한 생태환경의 경험을 적층된 레벨공간 속에서 제공한다. 그렇게 상호교감형 공간은 자연을 인간에게 소개해준다.


reviewed by SJ


The Sustainability Treehouse, a Living Building Challenge targeted interpretive and gathering facility situated in the forest at the Summit Bechtel Reserve, serves as a unique icon of camp adventure, environmental stewardship and innovative building design. led the integrated design process and a multidisciplinary team to achieve the engaging, high‐performance facility.




Architects: Mithun
Location: Main Street, , WV, USA
Executive Architect/Architect Of Record: BNIM
Area: 3,357 sqft
Year: 2013
Photographs: Joe Fletcher

Landscape Architect: Nelson Byrd Woltz
Structural Engineering: Tipping Mar
Mep Engineer: Integral Group
Exhibit Design: Volume, Inc./ Studio Terpeluk
Lighting Design: Dave Nelson & Associates
Geotechnical: S&ME
Code Consultant: FP&C Consultants
Contractor: Swope Construction
Client: Boy Scouts of America / Trinity Works
Site Area: 10,000 acres


The Treehouse provides dynamic educational and gathering spaces for exploring and understanding the site and ecosystem at the levels of ground, tree canopy, and sky. The towering Corten steel frame elevates visitors to extraordinary vantages and provides an armature for green building systems, such as photovoltaic panels, wind turbines, and a large cistern and water cleansing system. Interactive exhibits showcase and celebrate sustainable technologies.

Overall, the Treehouse captures the wonder of childhood exploration and places environmental education at the forefront of meaningful experiences and camp messages for thousands of annual visitors to take home.



from  archdaily


728x90
반응형

이 글을 공유하기

댓글(0)

Designed by CMSFactory.NET