*도심형주택 리노베이션 프로젝트 [ 10RCM ] Spaceworkers


Reinventing the space that time stole was our task this time.

The history of intervention is simple. A house, safe haven for a family of four elements, no longer has the space needed for their everyday experiences.




Code: 10RCM
Project: Interior
Year: 2010-2011
Size: 120m2
Address: Rua Dr. Julio Gesta nº 63 | Matosinhos | Portugal

Author: spaceworkers® | http://www.spaceworkers.pt
principal architects: henrique marques, rui dinis
Architects: rui rodrigues, sérgio rocha, pedro silva, vasco giesta
Finance director: carla duarte – cfo
Photographer : joão morgado®

Project Materials:
Floor: Industrial Parquet – Abcut®
Walls: Plasterboard + Paint
Sanitary Ware: Roca
Taps: Ofa
Glass solutions of: Baltarvidro.
Furniture: One home design
Light: Osvaldo Matos
Woodwork: Eu.faço, lda


The old subdivision of “social area” of the house, where reigned the space static and mono-functional, has now given rise to new spaces with dynamic ability to clump together and become a single, increasing the versatility of this area and making it more luminous. In the private area of the house, we clean corridors and corners of their excesses, we have walls that are cabinets in order to fix the many things we needed to fix.



This rationalization, has provided all areas of greater breadth and versatility, making the old spaces have a new life, full of light and color. A new house inside an old container, full of memories, and with many new stories to tell.




from  plusmood

댓글(0)

Designed by JB FACTORY