[ R&Sie(n) ] Spidernethewood

Architects: R&Sie(n)- Paris
Location: Nîmes, France
Construction year: 2007
Architects team: François Roche, Stéphanie Lavaux, Jean Navarro avec Nicolas Green
Area: 450 sqm interior, 2000 sqm exterior laberinth
Clients: Urbain y Elisabeth Souriau
Budget: 700.000 EURO (US $1.07 million)
Photographs: R&Sie(n)
Scenario:

1) Over density of existing forest plantation (trees will be at the right level in 5 years)

3) Netting and Wrapping the trees with a plastic mesh to dig a labyrinth in the branches


1 year after

4) Including an Stealth indoor 450 m² building, on two floor, plugged and over connected to this labyrinth by huge sliding glass door (7×3,5 meters)

5) The boundaries inside/outside became blur for a porosity sensation and windy refreshing

6) Life behind the indoor extension of the labyrinth, ‘’as you want”, under construction


이 글을 공유하기

댓글(0)

Designed by JB FACTORY