[ Bailo Rull ADD+ Arquitectura ] Rubi Offices

사용자 삽입 이미지
사용자 삽입 이미지
사용자 삽입 이미지
사용자 삽입 이미지
사용자 삽입 이미지
사용자 삽입 이미지
사용자 삽입 이미지
사용자 삽입 이미지
사용자 삽입 이미지
사용자 삽입 이미지
사용자 삽입 이미지
사용자 삽입 이미지
사용자 삽입 이미지
사용자 삽입 이미지
사용자 삽입 이미지
사용자 삽입 이미지
사용자 삽입 이미지
사용자 삽입 이미지
사용자 삽입 이미지
사용자 삽입 이미지
사용자 삽입 이미지
사용자 삽입 이미지
사용자 삽입 이미지
사용자 삽입 이미지



 

Architects: ADD+ Arquitectura - Manuel Bailo Esteve, Rosa Rull Bertran

Location: Barcelona, Spain

Client: MTC INVERSIONSs

Project year: 2008

Photographs: José Hevia

 

The project has been planned understanding the closer environment and the relation between the city and the landscape. The project is situated on a place where the urban conditions are loosing the density and the compactness in front of one river of the city.

 

The location of the project invites to focus the views to the landscape, and propose to choose those green views from every part of the offices.

 

The constructive solution consists to use a precast concrete for all the building. For the structural part the project we have used conventional precast solutions. But for the façade we have designed special flat piece and special no flat piece witch control the views to the landscape. The different disposition of those specials pieces generates a special space between inside an outside.

 

The core access has been designed like a interior artificial garden operating as access to real landscape.


이 글을 공유하기

댓글(0)

Designed by JB FACTORY