*블루 스톤과 천연 나무로 로 꾸며진 집-[ Auhaus Architecture ] The Courtyard House

반응형

호주 빅토리아의 Courtyard House는 최고 품질의 블루 스톤과 천연 나무로 만들어져, 자연과 집 사이에 조화를 이루고 있는 것 같은 인상을 준다. 수평으로 구성된 블루 스톤 석판과 수직으로 구성된 목재는 완벽하게 결합된다.

 

Located in Barwon Heads, Victoria (Australia), the Courtyard House is part of the ‘Auhaus Release’ built by the LifeSpaces Group. 


Hidden behind the soaring private entrance, is a modern four bedroom home designed for relaxed living and outdoor entertaining.  The Courtyard House brings a sophisticated combination of modern living intertwined with texture, warmth, raw simplicity, and earthy luxuriance.


Crafted out of the finest quality bluestone and natural hardwood, these honest, earth-drawn materials and textures create an impression of harmony between the house and nature itself. Horizontal bluestone slabs and vertical hardwood is combined with perfection; a reflection of design poise coupled with breath-taking craftsmanship. Aesthetic appeal is complimented by the durability of the materials, which are designed to withstand the adverse conditions the Australian coast has to offer.


Architects: Auhaus Architecture

Location: Barwon Heads, Australia

Architects in Charge: Benjamin Stibbard, Kate Fitzpatrick

Builder: Lifespaces Group

Area: 303.6 m2

Project Year: 2017

Photographs: Mike Baker

Manufacturers: Laminex, Sussex Taps, Dekton

The arrangement of the living spaces around a large, open courtyard helps bring the natural world into the heart of the domestic realm. Drawing natural light and breezes into the house, the courtyard accentuates the lofty ceilings and the endless space that is central to its design. The semi enclosed courtyard functions as an outdoor room onto which all internal areas flow; perfect for summer entertaining, or simply relaxing beneath the open sky.


The modern matte black kitchen, accented with brass fittings and oak timber flooring make a stylish statement to the heart of the home.


The Courtyard House caters for both work and relaxation; featuring a study space, and designated reading nook with floor-to-ceiling bookshelves. The two living rooms foster interaction and family time, and can be used to entertain the kids or bring the family together at the end of a busy day.


The challenge of finding enough storage space within a burgeoning family home is also addressed with extensive storage and joinery throughout, coupled beautifully with American Oak shelving and accents. 


from archdaily

이 글을 공유하기

댓글(0)

Designed by CMSFactory.NET