*콘크리트 하우스 [ auhaus ] concrete home

반응형

auhaus architecture and interiors has completed a concrete family home based on the surfer’s coast of victoria in australia. created as a walled sanctuary, thick concrete walls juxtaposed with timber, shuttered panels forms the exterior of the property. a portal opening interrupts the concrete facade which leads onto a small verdant courtyard and glazed front door.  lush internal courtyards express an internal habitat complemented with draping plants and promotes a views onto the adjoining wetlands.


inside, the house opens up into double height gallery space. the spacious room is completely glazed on one side to reveal the plan which wraps around a large, north facing courtyard. each floor rests on slender columns, the fine lines counterpointing the natural mass of the concrete and hardwood battens and brass detailing to bring warmth to the interiors.



from designboom

728x90
반응형

댓글(0)

Designed by JB FACTORY