[ RCR Arquitectes ] Els Colors Kindergarten

반응형


kindergarten-colors1.jpg

The Els Colors kindergarten, designed by RCR Arquitectes, exhibits a simplicity in its composition that is achieved through the juxtaposition of sections that differ only in colour.

The classrooms, communal areas and cafeteria are spread across two rectangular, single level sections, which are connected by a covered passageway that also gives access to the internal courtyard. A taller section is located above the main entrance and is used as multifunctional space.

Steel is used for the vertical structural elements, concrete for the horizontal elements and coloured glass for the red, orange and yellow semi-transparent walls, which help create a happy environment which the children’s imagination can run wild.

kindergarten-colors2.jpg

kindergarten-colors3-1.jpgkindergarten-colors3-2.jpg

kindergarten-colors4.jpg

kindergarten-colors5-1.jpgkindergarten-colors5-2.jpg

kindergarten-colors6-1.jpgkindergarten-colors6-2.jpg

728x90

이 글을 공유하기

댓글(0)

Designed by CMSFactory.NET