*마을 방문객 사무소-[ Vir.Mueller Architects ] Max Estates Visitors Pavilion

Dehradun의 Malsi 보호림에 인접 해있는 Max Estates Visitor Pavilion은 장래 거주민들을 지역 사회로 맞이하고, 건축물의 시너지 효과와 그가 의미하는 물질적 어휘 및 존재에 대해 자연 경관 안에서 자연스럽게 소개하기 위해 설계된 곳이다. 열대지방 과수원과 계단식 정원, 히말라야 산맥의 장관을 이 곳에서 감상할 수 있도록 이 파빌리온은 강 바위로 지어졌다.

Nestled adjacent to Dehradun’s Malsi Reserve Forest, the Max Estates Visitors Pavilion serves as an orientation center for a residential community spread across 5 acres.

The Visitors Pavilion is designed to welcome future residents into the community, and introduce them to the synergy of the architecture, its material vocabulary and its presence within the landscape.

Designed to complement the natural setting - an abundance of lychee orchards, terraced community gardens, and spectacular views of the Mussoorie Himalayas anchor the building - the Pavilion is constructed with local river rock.


Virmueller Architects sought to anchor this building as a threshold between landscape and urbanity, using a rugged materiality to communicate the authenticity of living adjacent to a rare natural setting.

The colour of the stone reflects the changing light, and the dynamics of the surrounding foliage, creating an urban enclave grounded in a unique topography.


Architects: Vir.Mueller Architects

Location: Dehradun, Uttarakhand, India

Lead Architects: Christine Mueller, Pankaj Vir Gupta

Project Team: Mansi Maheshwari, Kapil Shokeen

Area: 72.0 m2

Project Year: 2016

Photographs: Randhir Singh

Manufacturers: DAIKIN


from archdaily

저작자 표시 비영리 변경 금지
신고
Designed by CMSFactory.NET