*키오스크 파빌리온 [ DE ROSEE SA ARCHITECTS ] BROOK GREEN PAVILION

공중화장실+키오스크+스트리트 퍼니쳐 = 도시 가로환경을 위한 공공시설물 

The project, funded by the ‘Friends of Brook Green’, is part of the community group’s drive to regenerate the Green and offer a much-needed public facility and attractive community hub, as well as new tennis courts and an upgraded playground. 


The impact of this pavilion is more far-reaching than its modest dimensions suggest. Part of an ongoing programme to regenerate the Green, the pavilion provides an important public facility (two accessible WC’s and a store for the public tennis courts) but also introduces something new: a kiosk on the Green.

The design proposals have been developed over three years of public consultation and events. The responses from the community have been carefully considered and have informed the final scheme. The material for the pavilion is inspired by the use of natural stone on the facades of buildings facing the Green. The pavilion is clad in a Jura Beige limestone and complimented by a standing seam zinc roof. The windows are concealed behind timber louvres and timber cladding is set in to the recessed openings that form the doors and kiosk counter. Metal reveals to the recessed openings match the colour of the zinc roof. The design and materials promote a greater role for this pavilion in the community than its timber predecessor, aspiring for a civic quality that is reminiscent of the early Victorian period.



from divisare

저작자 표시 비영리 변경 금지
신고
Designed by CMSFactory.NET