*오피스랜드스케이프 [ D/DOCK ] Zoover Office_Amsterdam,Netherlands

반응형

D/DOCK has designed the new offices of travel review and booking platform Zoover located in Amsterdam, Netherlands.

In the formulation of the design concept of the new office, D/DOCK opted for a playful approach in 2016, in which energy, inspiration and brand experience resulted in a design with the focus on the employees: Make it personal.

Those who enter the office can immediately feel the passion of the organization: travel, the weather and the community. The result is a work environment in which the traditional office floor is eliminated, where you are motivated to make a journey through the office.

Remarkable about the interior design is the recycling of existing materials and furniture. To this end, D/DOCK collaborated with Furnify, a design collective gives second-life furniture a new look, in this case one that matched the identity of Zoover.


Design: D/DOCK

Architect – NinetyNine

Photography: Nikolas Margaritis



from retaildesignblog

728x90
반응형

댓글(0)

Designed by JB FACTORY