*스킵플로어 하우스 This British Home Has Been Redesigned To Include A Split-Level Interior

The owners of Scenario Architecture have sent us photos of their own home in London, England, that they’ve renovated to suit their own family lifestyle.
From the rear of the property, you can easily see into the bright interior that has been updated.
Large folding doors and a window all open up to the backyard, ideal for indoor/outdoor living.
Inside, there’s a built-in window seat just off the dining area with additional storage hidden underneath.
From this angle, you can see that they’ve created a split-level design as a solution to connect the front part of the house with the basement that was a full floor height below.
More storage designed specifically for the space can be found under the stairs that connect the various areas of the home.
Due to the low ceiling height that was a result of part of the living room above, there’s a small play area tucked away near the stairs and at the end of the kitchen. The storage under the stairs extends into this area and built-in furniture makes it easy to transform the space for the children when needed.




댓글(0)

Designed by JB FACTORY