*이탈리아의 3가구 주택을 단독가구로 개조하다-[ Lang Architecture ] Carroll Gardens Townhouse

250x250
반응형

이번, 이탈리아의 4층 주택은 그 원형을 주의깊게 보존하는 작업을 통해 3 가구를 위한 주택에서 단독가구를 위한 주택으로 변모하였다. 가든 층는 사무실과 작은 방이 있고, 거실 층에는 커스텀화한 창문 앞에 의자를 놓은 거실과 부엌, 그리고 새로운 강철 발코니를 뒤쪽에 두었다. 부엌은 커스텀 페인트를 칠한 캐비넷과 길고 좁은 탁자를 두었다. 새로운 강철 창문은 집 뒤쪽에 놓여졌는데 발코니 난간과 캐비넷으로 날렵한 미학적 감각을 갖추었다. 


나무로 잘 바려진 층계가 개조되어 침실 층으로 연결되어 있는데, 안방은 거리를 내다보게 나 있는데, 드레스 룸과 욕실이 후편에 갖춰져 있다. 욕실은 커스텀된 스틸과 목재 파티션을 특성으로 하고 있는데, 대리석 타일로 따뜻한 느낌을 완성하였다. 최상층은 두 아이들의 침실이 배치되어 있으며, 홀과 욕실이 함께 갖춰져 있으며 욕실은 화이트 세라믹 타일과 구리 느낌으로 마무리되었다.  


This 4 story Italianate row house was was converted from a three family to a single-family house with original interior details carefully restored.


The garden floor features an office and den, the parlor floor has a living room with custom window seat at the front and a kitchen and new steel balcony at the rear. The kitchen has custom painted cabinets and long narrow table. New steel windows with narrow subdivisions at the rear of the house complement the slender aesthetic of the balcony balustrade and cabinets.

The fine wood period stair has been restored and leads to the bedroom floors. The master bedroom overlooks the street, with a generous dressing room and bathroom suite at the rear. The bathroom features custom steel and wood partitions, providing a warm complement to marble slab and tile. The top floor features two children bedrooms flanking the stair hall and bathroom. The bathroom is finished with white ceramic subway tiles and cast-iron fixtures.



















from  archdaily


그리드형

댓글(0)

Designed by JB FACTORY