*브라질 오피스 샵 [ Rocco, Vidal + arquitetos ] Lumini Shop

반응형

다크 솔리드와 화이트 보이드는 그렇게 만났다.
볼륨과 공간의 대비와 상치한 만남은
다른 듯 하면서 조화로운 디자인 구성을 보여준다.
특히 입구의 어프로치는 강한 흡입력으로
고객의 시선을 내부로 유입시킨다.

최신유행의 제품들을 편안하게 구경할 수 있도록
백색의 심플한 인테리어는 내부를 감싸고 도는
현대적인 램프들과 어울어지면서
엘레강스하며 현대적인 상업공간으로 변화시킨다.

심플하며 흡입력 강한 공간구성이다.

reviewed by SJ



The idea was to create a trend inviting project to the customer. A large box with brown color on and a tear on the side shows the window and the light from inside and from outside.


The same material that was used in the parking lot was also used at the entrance and showcase creates a situation that invites the clients to know the space and enjoy the sensation of height differences.


Architects: Rocco, Vidal + arquitetos
Location: ,
Engineering: Souza Lima Construtora
Structure: Ideal Projetos de Engenharia
Lighting design: Franco e Fortes Lighting design
Wiring project: Aloeletrica
Photographs: Nelson Kon



The ladder that makes access to these environments is quite evident so the clients and the staff can move freely between the levels. And also creates a clear and nice ambient.

The two inputs of natural light interact with all the internal lighting of the store shows the simplicity and smart use of light.

A elegant and contemporary project.




from  archdaily
728x90
반응형

댓글(0)

Designed by JB FACTORY