*상해 가방 브랜드 Herschel Supply Co. 사무실- [Herschel Supply Co.'s modern office in Shanghai]

상하이 Herschel Supply Co.의 현대적 사무실은 도시에서 급속히 사라져가는 영감을 위한 건축적 유산과 회수된 자재를 찾고자 한다. 새로운 사무실이 갖는 디자인 중심 요소는 공간의 길이를 길게 늘어뜨린 흑색 금속 프레임워크이다. 유리 소재의 디바이더를 통해 라운지, 주방, 회의실, 수납공간 뒤 욕실이 있는 4개의 메인룸을 구분시킨다.

Herschel Supply Co.'s modern office in Shanghai looks to the city’s fast-disappearing architectural heritage for inspiration and salvaged materials.

Reclaimed bricks and a gabled metal framework bring Shanghai’s urban residential context indoors at Canadian lifestyle brand Herschel Supply Co.’s first office in China, designed by architecture studio Linehouse. Located in an area of Jing’an district where many historic alley houses are being demolished, the new modern workspace uses exposed raw materials in a nod to the stripped-back buildings prepped for deconstruction. 

The central design element in Herschel Supply Co.’s new office is the pitched black metal framework that runs the length of the space. Glass dividers separate the framework into four main rooms that include a lounge, kitchen, meeting area, and bathroom tucked behind a storage area. 


An open-plan workspace is located opposite the rooms. The walls and ceilings are painted white for an airy and spacious feel; concrete pillars are left raw for an industrial touch. 


Corrugated stainless steel panels and sliding doors partially clad the house-like structure for privacy, while large openings allow ample natural light to enter the rooms. 


from dwell

Designed by CMSFactory.NET